Welkom op de site van SCM Tools
SCM Tools biedt industriële producten die u performante oplossingen garanderen. Zien producten!
SCM Tools positioneert zich als leverancier van industriële werktuigen en materieel: Industrieel pneumatisch gereedschap
Dynamometrische werktuigen
Balancer
Connectoren en accessoires
Wij zijn actief op de volgende domeinen: Assemblage
Ontmanteling van materialen
Boringen en tappen van schroefdraad
Slag- en klopwerktuigen
Apparatuur voor koppelregeling
Dynamometrische sleutels
See the tools

Onze productenOntdek tal van producten en diensten die wij leveren

Ontdekken
 •  

  Industrieel pneumatisch gereedschap


  URYU producten worden algemeen beschouwd als zeer rendabel en duurzaam. Bij SCM Tools engageren we ons om 100% te voldoen aan de behoeften van elke klant en producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.

 •  


  Dynamometrische werktuigen  SCM Tools biedt u een compleet gamma van dynamometrische sleutels, speciaal ontworpen om te beantwoorden aan al uw verwachtingen op het vlak van productiviteit, nauwkeurigheid en duurzaamheid bij de meest veeleisende toepassingen.

 •  


  Balancer  ENDO heeft een uiterst performant gamma van haspels en balanceersystemen. Producten die uw operatoren helpen om elke dag te produceren op een kwalitatieve manier.

 •  


  Connectoren en accessoires


  Snelkoppelingen en accessoires voor perslucht. Voor topprestaties in alle veiligheid biedt Stäubli een volledig gamma van koppelingsoplossingen voor perslucht. Ze bieden tal van voordelen. Hoogwaardige materialen zijn gekozen om optimale prestaties te garanderen: meer bepaald een betrouwbare afdichting en een hoog debiet voor alle persluchtnetwerken.